Vi har ständigt nya spännande projekt på gång och söker konstant nya medarbetare.

Lägg in ditt CV i vår databas idag så matchar vi dig till aktuella tjänster löpande.

Är vi din framtida arbetsgivare?

Vi bygger för framtiden

Vi på Gärahovs Bygg vill att våra anställda skall trivas, växa och utvecklas. Vår organisation växer konstant och med den öppnas  nya roller och möjligheter.  Tillsammans kan vi hitta vägar för att just du skall kunna nå dina mål i din karriär och vi får chansen att skapa långvariga band med våra anställda.

Vi är måna om att du skall känna dig motiverad och ha rätt förutsättningar för att göra en bra arbetsinsats.  Möjligheten till detta gör vi bl.a. genom en personlig utvecklingsplan för alla medarbetare så de får möjlighet att finna sin roll både i företaget där vi är idag och dit vi planerar att nå imorgon.

 

Hållbarhetstänkandet gäller vår arbetsmiljö och våra medarbetare. Arbetet ska utföras i en trygg och positiv miljö som främjar trivsel, kreativitet och hälsa. Vi erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak och många skratt!

 


Gärahovsandan

När vi jobbar med vår organisation gör vi detta enligt Gärahovsandan.
Gärahovsandan sammanfattar hur vi vill att våra anställda ska känna sig när vi befinner oss på arbetsplatsen och hur vi vill att våra medarbetare bemöter varandra och våra kunder.  Gärahovsandan har kommit från våra Värdegrunder – våra grundpelare. De innebär att vi ska vara:

 

  • Positiva
  • Vi ska vara tillmötesgående, ödmjuka och ge varandra positiv energi.
  • Engagerade
  • Vi ska vara engagerade och vi ska lyssna in och lyssna av medarbetare såväl som kunder. Vi lyssnar på idéer men viktigast av allt, har respekt för varandra.
  • Kreativa
  • Vi ska vara kreativa i hur vi hittar bra lösningar och vi ska utvecklas, våga ta beslut och tänka utanför ramarna.

 

Är du intresserad av att vara en del av Gärahovs Byggs fortsatta utveckling? Vi söker alltid branschkunniga människor!

 

Registrera ditt CV idag så finns du med i vår databas när nya tjänster skall tillsättas!

Lediga jobb
Just nu söker vi

Entreprenadingenjör till Gärahovs Bygg Östergötland

Projektledning
Linköping

Entreprenadingenjör till Linköping Vi erbjuder dig en rolig tjänst med stor variation på ett företag som ständigt utvecklas och förbättras. Du hamnar i ett gott gäng där det är högt i t...

Ansök senast: 31/12/2020 22:12

Platchef Stockholm

Platsledning
Stockholm

Är du vår nya Platschef? Gärahovs Bygg expanderar vidare och söker nu ytterligare personal till vårt växande Distrikt i Stockholm.  För att lyckas med alla spännande utmaningar behöve...

Ansök senast: 27/11/2020 22:11

Projektchef Stockholm

Projektledning
Stockholm

Projektchef Stockholm Är du intresserad av att ta ett steg vidare i din karriär? Gärahovs Bygg fortsätter sin resa och söker nu en driven och handlingskraftig Projektchef till Distrikt S...

Ansök senast: 27/11/2020 22:11