Vi expanderar och söker nu en erfaren byggledare till vår serviceverksamhet i Distrikt Stockholm Syd.

Arbetsuppgifter
I rollen som Filialchef har du en ledande och självgående roll i projekten inom renovering, om- och tillbyggnad, med ett övergripande ansvar att projektmålen nås i din verksamhet.

Du har ett helhetsansvar gällande planering, utförande och slutbesiktning av projekten tillsammans med din Projektledare och du är förtagets ombud mot beställare. I rollen arbetar du självständigt med stöttning från Distriktschef och övriga kollegor.

I ditt ansvarsområde ingår personalansvar som även innefattar årliga medarbetar- och lönesamtal.
Du har resursansvar för dina projekt likaså ansvar för ekonomi och budget samt är du Bas-U på dina projekt med stort fokus på arbetsmiljön.

Du planerar projekten tidsmässigt, handlar upp och styr entreprenörer och säkerställer slutligt att rätt produkt till rätt kvalitet levereras till kund.

Dina arbetsuppgifter innefattar även försäljnings- och kundansvar. Du arbeta med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden

I denna roll direkt rapporterar du till din Distriktschef.

Din profil
Som Filialchef krävs att du har erfarenhet av att leda byggprojekt och att du har goda kunskaper i byggprocessens olika faser.

Att arbeta självständigt och är van att jobba i en ständigt varierande miljö har du erfarenhet utav. Din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder, underentreprenörer, leverantörer som kollegor.

Du har goda kunskaper om byggteknik och produktion. Erfarenhet av arbetsledning och ekonomiskt ansvar samt kännedom om byggnormer och gällande regelverk är meriterande.

Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst och har hög kompetens inom byggbranschen. Är du utbildad Högskoleingenjör är det meriterande men inget krav.

Vi ser även att du har goda IT-kunskaper och har du erfarenhet av Byggsamordnaren är detta en merit. B-körkort anses nödvändigt för denna tjänst.

För att lyckas i tjänsten bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du är duktig på att kommunicera och trivs att arbeta i projektform.

  

Information om tjänsten
Kontaktpersoner                        Johan Östblom, Distriktschef, 0708-179002
                                                    Susanne Malmquist, HR-chef, 0760-462232

Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval, dock senast 2019-11-15. Registrera din ansökan under rubricerad tjänst på www.garahovsbygg.com 

Välkommen med din ansökan!

Län

Stockholm

Placeringsort

Stockholm med omnejd

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2019-11-15

Kontaktpersoner

Johan Östblom

+46 708179002

Susanne Malmquist

+46 760462232