Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu en Kalkylingenjör.

Som Kalkylingenjör kommer Du att driva anbudsarbetet för olika byggprojekt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kalkylera kostnader för projekten, genomföra offertförfrågningar samt ha kontakt med våra leverantörer och underentreprenörer. Du skall ha vana av att utvärdera inkomna anbud. Du kommer arbeta nära Kalkylchef och våra Distriktschefer för att tillsammans hitta bästa möjliga tekniska och ekonomiska förutsättningar inför anbudslämnandet.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att utföra mängdberäkningar, göra kalkyler i BidCon skicka ut material- och underentreprenadförfrågningar samt utvärdera inkomna offerter. Du tar även fram Produktionsbuget för projekten.

Kompetens/Erfarenhet
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst och har goda kunskaper inom byggnadsteknik och produktion. Du är utbildad Högskoleingenjör eller har motsvarande byggtekniska kvalifikationer och erfarenhet av kalkylarbete.

Att läsa och förstå byggnadsritningar är en självklarhet. Du har goda IT-kunskaper och meriterande är om du har kompetens inom Bluebeam , BidCon och  Byggsamordnaren. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och gillar att jobba självständigt med att driva ditt eget arbete framåt. Du har god förmåga att se helheten, är ansvarstagande och tycker om att ta egna initiativ. Du har god vana av att jobba mot tydliga deadlines. Som person är du  social och har lätt för att knyta nya kontakter.

 

Län

Jönköping

Placeringsort

Jönköping

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2019-02-28

Kontaktpersoner

Johan Larsson

+46 700435424

Susanne Malmquist

+46 760462232