Vi söker byggledare, är du vår nya Platschef?

Gärahovs Bygg expanderar vidare och söker nu ytterligare personal till vårt växande Distrikt i Linköping. 

För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi på Gärahovs Bygg flera viktiga spelare i vårt lag och söker nu en Platschef till projekt i region Östergötland.

Arbetsuppgifter
Som Platschef hos oss har du en central roll i ditt projekt med ansvar för hela projektets genomförande från start till mål. Din roll är att leda och styra produktionen. Du har ansvar för planering, produktionsförberedelser, genomförande, produktionsavslut samt budgetansvar med stöd från din organisation.

Som Platschef leder du projektet med dina medarbetare och underentreprenörer och tillsammans driver ni projektet framåt mot uppställda mål. Du har även ansvar för kvalitet- miljö och arbetsmiljö i ditt projekt.

Din Profil       
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst. Du har hög kompetens inom byggbranschen och erfarenhet som platschef, byggledare, projektingenjör eller liknande arbete.  Meriterande är erfarenhet som Platschef inom nyproduktion.

Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även ett sinne för ekonomi och god planeringsförmåga.

Goda IT-kunskaper behövs och har du erfarenhet från projektprogrammet Byggsamordnaren samt Bluebeam är det meriterande, likaså gällande entreprenadjuridik och arbetsmiljö.

Som person är du van att ta stort eget ansvar och arbeta mot uppsatta mål. Du är uthållig och drivande i att säkerställa att tidsplaner hålls. Du trivs i rollen att leda och motivera andra i din omgivning.

Vidare är du noggrann, samarbetsvillig och en person som gärna bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang.

Du trivs med ett omväxlande arbete och kan växla mellan att lösa problem till att arbeta mer förbyggande och planerande. Du är van vid att hantera många olika uppgifter parallellt, men du tummar aldrig på sådant som rör säkerhet och kvalitet.

Välkommen med din ansökan!

Län

Östergötland

Placeringsort

Linköping

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2020-02-20

Kontaktpersoner

Johan Carlsson

+46 702937938

Susanne Malmquist

+46 760462232