Vi utökar med ytterligare medarbetare i Stockholm och söker nu en Projektledare till vårt Distrikt Syd.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare kommer du att ansvara för och driva genomförande av projekt gällande renovering, om- och tillbyggnad.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl a att du leder och fördelar arbeten på dina tilldelade projekt. Du planerar och samordnar underentreprenörers arbeten samt stämmer dagligen av att tidplaner följs, agerar bollplank i byggtekniska frågor och föreslår lämpliga underhållsåtgärder.

Rollen innefattar även att tillse att rätt förutsättningar med material och verktyg finns likaså att det är ordning och reda på dina tilldelade projekt.

Du kontrollerar att arbetsberedningar genomförs och följs upp enligt egenkontroller. Du har Bas-U ansvar på dina projekt samt är du företages representant vid besiktningar.

Tillsammans med Filialchefen är du delaktig i anbudsinlämning och ni tar tillsammans fram projektbudget för dina projekt och du ansvarar för att dina budgetar följs.

Din profil
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst och har hög kompetens inom byggbranschen eller så är du arbetsledande hantverkare som vill vidare till en arbetsledande befattning.

Du har goda kunskaper om byggteknik och produktion. Erfarenhet av arbetsledning och ekonomiskt ansvar samt kännedom om byggnormer och gällande regelverk är meriterande.

Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper. Har du erfarenhet från Byggsamordnaren är detta en merit men inget krav.

B-körkort anses nödvändigt för denna tjänst.

Som person har du god social kompetens med en kund- och serviceinriktad inställning och ett stort engagemang och driv. Du behöver vara strukturerad och kunna planera och organisera ditt arbete.

Du sätter kundens önskemål i centrum därav är det viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, duktig på att kommunicera samt är bra på att bygga och underhålla goda relationer. Stor vikt kommer därför att läggas vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Kontaktpersoner                        Johan Östblom, Distriktschef, 0708-179002
                                                   Susanne Malmquist, HR-chef, 0760-462232

Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval, dock senast 2019-11-15. Registrera din ansökan under rubricerad tjänst på www.garahovsbygg.com.

Välkommen med din ansökan!

Län

Stockholm

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2019-11-15

Kontaktpersoner

Johan Östblom

+46 708179002

Susanne Malmquist

+46 760462232