Gärahovs Bygg expanderar vidare och söker nu ytterligare personal till vårt växande Distrikt i Linköping. 

För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi på Gärahovs Bygg flera viktiga spelare i vårt lag och söker nu en Projektchef som utgår ifrån Linköping och kommer att arbeta i stora delar av Östergötland.

Arbetsuppgifter
Som Projektchef hos oss har du en nyckelroll med helhetsansvar för att planera och leda dina tilldelade byggprojekt i nära samarbete med Distriktschef och Platsledning.

Du ansvarar för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts och gärna överträffas.  I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvaret genom hela projektet.

En viktig del i dina arbetsuppgifter är att säkerställa att produktion bedrivs med rätt förutsättningar och rätt resurser för att uppnå uppsatta mål. Du har personalansvar för Platschefer och Produktionsledare i projekten.

Tillsammans med Distriktschefen arbeta du med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden samt tillsammans med Distriktschef utveckla filialen i Linköping.

Du rapporterar direkt till Distriktschef.

Kvalifikationer                  
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst. Du har hög kompetens inom byggbranschen med några års branscherfarenhet som platschef, byggledare eller liknande arbete.  Meriterande är erfarenhet inom nyproduktion.

Du har goda kunskaper inom byggteknik, produktion och ekonomi. Är du utbildad Byggnadsingenjör är det meriterande men inget krav.

Goda IT-kunskaper behövs och har du erfarenhet från projektprogrammet Byggsamordnaren är det meriterande, likaså inom entreprenadjuridik.

Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande entreprenör med förmåga att se helheten i tid, planering, organisation och ekonomi. Du söker lösningar och möjligheter med gott tekniskt kunnande.

För att lyckas i tjänsten bör du ha goda ledaregenskaper och trivs att arbeta i projektform. Du uppträder professionellt och affärsmässigt samt har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer.

Du arbetar strukturerat och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person drivande och kan med god framförhållning ha överblick gällande projekten. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap.

Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval, dock senast 2018-12-20.

Välkommen med din ansökan!

Län

Östergötland

Placeringsort

Linköping

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2018-12-20

Kontaktpersoner

Johan Carlsson

+46 702937938

Susanne Malmquist

+46 760462232