Är du intresserad av att ta ett steg vidare i din karriär?

Gärahovs Bygg fortsätter sin resa och söker nu två drivna och handlingskraftiga Projektchefer, en till Distrikt Norr och en till Distrikt Syd, som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter
Som Projektchef har du en nyckelroll med helhetsansvar för att planera och leda dina tilldelade byggprojekt i nära samarbete med Distriktschef och Platsledning.

Du ansvarar för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts och gärna överträffas.  I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvaret genom hela projektet.

En viktig del i dina arbetsuppgifter är att säkerställa att produktion bedrivs med rätt förutsättningar och rätt resurser för att uppnå uppsatta mål. Du har personalansvar för Platschefer och Produktionsledare i projekten.

Tillsammans med Distriktschefen arbetar du med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden samt tillsammans med Distriktschef utveckla Stockholmsdistriktet

I rollen som Projektchef representerar du företaget gentemot beställare, underleverantörer, leverantörer och myndigheter.

Du rapporterar direkt till Distriktschef.

Din profil     
Vi tror att du idag arbetar som Projektledare, Produktionschef eller i en liknande roll. Är du utbildad Byggnadsingenjör är det meriterande men inget krav.

Du har kompetens inom ekonomi, budget-, personal- och produktionsansvar. Goda IT-kunskaper krävs för tjänsten och har du erfarenhet av Byggsamordnaren är detta en merit.

Som person är du ansvarstagande med förmåga att se helheten i tid, planering, organisation och ekonomi. Du söker lösningar och möjligheter med gott tekniskt kunnande.

Du är positiv och prestigelös samt en lagspelare som förstår vad som krävs av dig och din grupp för att nå de uppsatta målen på bästa sätt.

För att trivas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper och trivs att arbeta i projektform. Du uppträder professionellt och affärsmässigt samt har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer.

Du arbetar strukturerat och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person drivande och kan med god framförhållning ha överblick gällande projekten. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap.

Information om tjänsten
Kontaktpersoner                        David Larsson, Distriktschef Norr, 0739-294385
                                                    Johan Östblom, Distriktschef Syd, 0708-179002
                                                    Susanne Malmquist, HR-chef, 0760-462232

Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval, dock senast 2019-11-15. Registrera din ansökan under rubricerad tjänst på www.garahovsbygg.com 

Välkommen med din ansökan!

Län

Stockholm

Placeringsort

Stockholm med omnejd

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2019-11-15

Kontaktpersoner

David Larsson

+46 739294385

Johan Östblom

+46 708179002

Susanne Malmquist

+46 760462232