Vi behöver förstärka vår organisation och söker nu en Projekteringsledare.

I rollen som Projekteringsledare ansvarar du för dina tilldelade projekt samt är stöd och support till våra distriktsavdelningar i Jönköping, Stockholm, Linköping och Malmö.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett drivande byggföretag som värdesätter kunden och kvaliteten i vårt arbete. För oss är det viktigt att du har roligt, trivs och utvecklas på arbetet. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus och vi erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak.

 

Beskrivning av tjänsten
I rollen som projekteringsledare ansvarar du för projekteringsprocessen i projekten och tillser att bygghandlingar och beskrivningar upprättas enligt tidsplan.

Du leder projektering och konsulter mot uppställda mål för dina projekt och som projekteringsledare följer du projekten hela vägen samt är ett viktigt bollplank till distrikts-, projekt- och platschefer.

Du ansvar för att projekteringsmöten genomförs och dokumenteras samt att ekonomimöten hålls med inköpta konsulter. Du upprättar Arbetsmiljöplan, Bas-P, i dina tilldelade projekt.

I din roll ingår även att innan projekteringen avslutas, ska handlingar gås igenom med Projektchefer för att tillse så alla bygghandlingar är fullständiga och att avtal följs inför byggstart.

Du kommer ha ett nära samarbete med kalkyl- och inköpsavdelning för att säkerställa att projektering sker med rätt material och byggsystem så att budgetar hålls.

Att bevaka marknaden gällande nya produkter och byggsystem ingår i ditt arbete.

Utbildning och erfarenhet
Du är troligtvis utbildad byggnadsingenjör men kan också ha förvärvat motsvarande kompetens inom byggprocessen på annat sätt.
Har du flera års erfarenhet som projekteringsledare eller som teknisk konsult är detta meriterande. Kunskaper om produktion, konstruktion och installationer värdesätts.

Du är kunnig i administration och har stor IT-kunskap i Office-paket 

Krav på B-körkort då även arbetet innefattar en del resor.


Personliga egenskaper
Som person tycker du om att arbeta i projektteam. Du är lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa kontakt gentemot kollegor, beställare och andra samarbetspartners.  Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer.

Du är drivande, lösningsfokuserad och kan skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt.

Information om tjänsten
Carl Edvard Rösiö, Projekteringschef, 070-717 70 52
Susanne Malmquist, HR-chef,  076-046 22 32

 Välkommen med din ansökan!

Län

Jönköping

Placeringsort

Vaggeryd/Jönköping

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2019-02-28

Kontaktpersoner

Carl Edvard Rösiö

+46 760338847

Susanne Malmquist

+46 760462232