Vi behöver förstärka vår Byggserviceavdelning i Värnamo med en Projektledare. Är du den vi söker?
 
Våra Byggserviceavdelningar finns verksamma i och runt om Stockholm, Linköping, Jönköping, Vaggeryd och Värnamo och utför om- och tillbyggnationer, kontorsanpassningar samt serviceunderhåll.

 Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar bl a att du leder och fördelar arbeten på dina tilldelade projekt. Du planerar och samordnar egna yrkesarbetares och underentreprenörers arbeten samt stämmer dagligen av att tidplaner följs. Du ansvarar för att arbetena utförs på ett effektivt sätt med bra service.

Rollen innefattar även att tillse att rätt förutsättningar med material och verktyg finns likaså att det är ordning och reda på dina tilldelade projekt.

Du kontrollerar att arbetsberedningar genomförs och följs upp enligt egenkontroller. Du har Bas-U ansvar på dina projekt samt är du företages representant vid besiktningar.

Tillsammans med Filialchefen är du delaktig i anbudsinlämning och ni tar tillsammans fram projektbudget för dina projekt och du ansvarar för att dina budgetar följs.

Kvalifikationer
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst och har hög kompetens inom byggbranschen eller så är du arbetsledande hantverkare som vill vidare till en arbetsledande befattning.

Du har goda kunskaper om byggteknik och produktion. Har du erfarenhet av arbetsledning och ekonomiskt ansvar samt kännedom om byggnormer och gällande regelverk är det meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt, har ett professionellt förhållningssätt och du har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Som person är du utåtriktad, engagerad och driven. Du motiveras av att skapa engagemang hos våra hantverkare och entreprenörer.

Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten och kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha god överblick gällande projekten.

Information om tjänsten
Kontaktperson, Susanne Malmquist, HR-chef, 0760-462232

Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval, dock senast 2018-08-01.
Ansök vi vår hemsida www.garahovsbygg.com

Välkommen med din ansökan!

Län

Jönköping

Placeringsort

Värnamo

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2019-08-01

Kontaktpersoner

Susanne Malmquist

+46 760462232