Vill du vara med och bygga bostäder, lokaler och kommersiella fastigheter? Är du extra förtjust i siffror och älskar struktur? Då kanske du är den vi söker.

Till vårt Huvudkontor söker vi nu en ny medarbetare till vår Kalkylavdelning med placering i Jönköping eller Vaggeryd.

Som kalkylator kommer du att driva anbudsarbetet för olika byggprojekt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att kalkylera kostnader för projekten, genomföra offertförfrågningar samt ha kontakt med våra leverantörer och underentreprenörer. Du skall ha vana av att utvärdera inkomna anbud. Du kommer arbeta nära Kalkylchef och våra Distriktschefer för att tillsammans hitta bästa möjliga tekniska och ekonomiska förutsättningar inför anbudslämnandet.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a att utföra mängdberäkningar, göra kalkyler i BidCon skicka ut material- och underentreprenadförfrågningar samt utvärdera inkomna offerter. Du tar även fram Produktionsbudget för projekten.


Kompetens/Erfarenhet
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst och har goda kunskaper inom byggnadsteknik och produktion. Du är utbildad Högskoleingenjör eller har motsvarande byggtekniska kvalifikationer och erfarenhet av kalkylarbete.

Att läsa och förstå byggnadsritningar är en självklarhet. Du har goda IT-kunskaper och meriterande är om du har kompetens inom Bluebeam , BidCon och  Byggsamordnaren. Du behärskar engelska i tal och skrift.


Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och gillar att jobba självständigt med att driva ditt eget arbete framåt. Du har god förmåga att se helheten, är ansvarstagande och tycker om att ta egna initiativ. Du har god vana av att jobba mot tydliga deadlines. Som person är du  social och har lätt för att knyta nya kontakter.


Information om tjänsten
och ansökan
Vid frågor ang tjänsten, kontakta

Johan Larsson, Kalkylchef, 070-0435424
Susanne Malmquist, HR-chef,  0760-462232

Din ansökan vill vi ha senast 2019-09-30.

Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Län

Jönköping

Placeringsort

Jönköping eller Vaggeryd

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

2019-09-30

Kontaktpersoner

Johan Larsson

+46 700435424

Susanne Malmquist

+46 760462232