Sortera efter status
Pågående
Avslutade
Sortera efter projekttyp
Alla
Byggservice
Entreprenad
 • Entreprenad
  Västergården Etapp 2
  Sollentuna
  Efter succén med Västergården har nu Borohus beslutat att fortsätta med det tredje projekt i Södersätra – Västergården etapp 2 och Gärahovs Bygg är mycket glada att få fortsätta med uppförandet av husen.

  Projektet kommer att bestå av 13 parhus om 145 kvm med tillhörande förråd samt 12 studiohus om 30 kvm med tillträde från Q4 2021.

   

  Läs mer: https://nyproduktion.notar.se/projekt/52FBGAJT4IBQJ3ED/vastergarden-etapp-2

 • Entreprenad
  Edsvikshöjden
  Sollentuna

  Entreprenad Stockholm Norra har fått i uppdrag att uppföra Edsvikshöjden; ett nytt kvarter med 59 energieffektiva bostadsrätter, 6 radhus samt lokaler och P-garage.

  Projektet startar i slutet av November och beräknas vara klart för inflyttning våren 2022. Byggnaden får Miljöbyggnad silver.

   

  Läs mer om projektet här: https://edsvikshojden.se/

   

  Projektchef: Thomas Augutsson

  Platschef: Benjamin Knott

  Entreprenadsumma: 100 MKR

 • Byggservice
  Förskolan på Hofs Park
  Växjö

  På Hofs Park, ett nytt kvarter mellan Kungsvägen och Harsövägen i Växjö, har APP Properties gett Gärahovs Bygg i uppdrag att uppföra en ny förskola.

  Byggnaden som kommer uppföras i trä är ritad av Fojab Arkitekter.

  Byggnaden kommer innehålla 5 avdelningar över på våningar på ca 1000kvm. Ett tillagningskök byggs i anslutning till avdelningarna samt utemiljö och förrådsbyggnader.

 • Entreprenad
  Säby
  Järfälla

  Gärahovs Bygg startar ett nytt projekt i Järfälla – Säby. Ett flerbostadshus med 92 mindre bostadsrätter ska uppföras åt byggherren Caracol.
  Samtliga lägenheter byggs med färdiga trämoduler där golv, målning, kök mm monteras i fabrik. När modulerna är på plats utförs putsfasad, finplanering och div mindre invändiga kompletteringar.

 • Loading...